Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

Written by on 1 Μαΐου 2018

Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Willie Nelson, God Is An Astronaut, Nick Cave & Warren Ellis, Godsmack, Blietzkrieg, Crematory, Okkervil River, Ingested, Forth Wanderers, The Parkinsons

willie_nelson_LastManStanding

Η αειθαλής φιγούρα του Willie Nelson είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο της folk/blues/country σκηνής. Σήμερα, δύο μόλις μέρες πριν γιορτάσει τα 85α γενέθλιά του, ο καλλιτέχνης κυκλοφορεί το άλμπουμ ‘Last Man Standing’. Δεν έχει νόημα να διευκρινίσουμε τον αύξοντα αριθμό του στη δισκογραφία του Αμερικανού…

Οι God Is An Astronaut προχωρούν δισκογραφικά, κυκλοφορώντας το όδγοο άλμπουμ τους, ‘Epitaph’. Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία δουλειά του group, που ξέρει να αναμιγνύει το progressive metal και το post-rock με τον καλύτερο τρόπο.

To soundrack της ταινίας ‘Kings’ έχουν αναλάβει ο Nick Cave με τον Warren Ellis. Κυκλοφορεί σήμερα.

Σφραγίζοντας την εικοσαετία στη διακογραφία, οι Godsmack κυκλοφορούν σήμερα το έβδομο άλμπουμ τους , με τίτλο ‘When Legends Rise’. Φαίνεται πως το τετραετές «χάσμα» ανάμεσα στα άλμπουμ τους έχει γίνει πλέον καθεστώς.

Το ένατο άλμπουμ με νέο υλικό κυκλοφορούν σήμερα οι γερόλυκοι Blietzkrieg. Το βρετανικό συγκρότημα, που επηρρέασε σημαντικά το μεταλλικό χώρο, ονόμασε ‘Judge Not!’ τη νέα δουλειά του.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι Crematory αποτελούν μία από τις πιο συνεπείς δυνάμεις της γερμανικής metal σκηνής. Το νέο τους άλμπουμ ονομάζεται ‘Oblivion’.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που σχηματίστηκαν οι Okkervil River. Το συγκρότημα από το Texas κυκλοφορεί το ένατό του άλμπουμ, με τίτλο ‘In The Rainbow Rain’.

Απέχοντας από την μουσική παράδοση του Manchester, οι Ingested μάς προσφέρουν ακραίους μεταλλικούς ήχους, από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Το σημερινό τέταρτο άλμπουμ τους έχει τίτλο ‘The Level Above Human’.

Το καινούριο άλμπουμ των Forth Wanderers φέρει μονάχα τα αρχικά του group στο εξώφυλλο. πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια του group από το New Jersey.

Η τελευταία δουλειά των The Parkinsons κυκλοφόρησε το 2012, ένα χρόνο μετά την επανασύνδεση του group. Η δισκογραφική σιωπή των επόμενων ετών σπάει σήμερα με το άλμπουμ ‘The Shape Of Nothing To Come’. Έτσι, το πορτογαλικής καταγωγής συγκρότημα φτάνει τα πέντε άλμπουμ.

Επίσης κυκλοφορούν:

Homewrecker: Hell Is Here Now

Blossoms: Cool Like You

Launder: Pink Cloud

Quiet As A Mouse: Is It Funny When It Hurts?

Ευχαριστούμε το Sawbiz.gr για την συνεργασία στην αρθογράφηση[There are no radio stations in the database]