Connect with us

Published

on

Το τελευταίο άλμπουμ των “αυθεντικών” Soft Machine (όχι των Soft Ware ή των Soft Works ή των Soft Machine Legacy) εκδόθηκε το 1981. Η χρονιά εκείνη είναι πολύ μακρινή. Εδώ και τρία χρόνια, που το συγκρότημα αυτοπροσδιορίζεται και πάλι ως Soft Machine, τα πράγματα έχουν αποκτήσει νέα τροπή, αν και τίποτα δεν άλλαξε στο line-up. Αναπάντεχο, αλλά το group ετοιμάζει νέο άλμπουμ. Τιτλοφορείται ‘Hidden Details’ και θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτέμβρη. Ένα από τα διαθέσιμα τραγούδια του είναι το ‘Fourteen Hour Dream’.

Τον Ιούνιο οι Spiritualized κοινοποίησαν το πρώτο single του επικείμενου άλμπουμ τους και περίμεναν την τελευταία μέρα του Ιουλίου για να κοινοποιήσουν το δεύτερο. Ακούστε το παρακάτω. Θυμίζουμε πως η νέα δουλειά του βρετανικού group θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτέμβρη, υπό τον τίτλο ‘And Nothing Hurt’.

Το τραγούδι ‘Aye, Aye, Aye’, που δημοσιοποιήθηκε ως πρώτο single του άλμπουμ ‘Sweetzerland Manifesto’, έχει πλέον το βίντεοκλίπ του. O Joe Perry μάς το παρουσιάζει ζωντανά.

Πίσω στο Γενάρη πρέπει να αναζητήσει κανείς την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του Philip H. Anselmo παρέα με τους Illegals. Το… σχεδόν ομώνυμο τραγούδι, ‘Choosing Mental Illness’, συνοδεύεται πια από το βίντεοκλίπ του.

Μια live εκτέλεση του τραγουδιού ‘Over And Over And Over’ δημοσίευσε χθες ο Jack White. Απολαύστε τη.

Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ ‘Hunter’ μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. H Anna Calvi έχει προγραμματίσει την έκδοση της νέας δουλειάς της για τις 31 του Αυγούστου.

Το άλμπουμ ‘Cobra Speed Venom’ είναι η τελευταία δουλειά των The Crown. Κυκλοφόρησε το Μάρτιο. Το βίντεοκλιπ του τρίτου τραγουδιού του άλμπουμ είναι η πιο φρέσκια κοινοποίηση του group.

Πλήθος γνωστών ονομάτων παρελαύνει από το νέο βίντεοκλιπ των Slaves για το τραγούδι ‘Chokehold’. Το τραγούδι περιέχεται στο νέο άλμπουμ του διμελούς συγκροτήματος, ‘Acts Of Fear And Love’, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου.

Το άλμπουμ ‘Roll Credits’ είναι το τέταρτο full-length των Night Birds και θα εκδοθεί στις 21 Σεπτέμβρη. Ένα από τα τραγούδια του είναι το ακόλουθο.

Τρεις μέρες μάς χωρίζουν από την έκδοση του νέου άλμπουμ των Trophy Eyes, ‘The American Dream’. Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Friday Forever’ μάς βάζει στο κλίμα.

Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για την άκρατη ενεργητικότητα του καινούριου άλμπουμ των Fit For A King, ‘Dark Skies’, δεν έχει παρά να ακούσει το τραγούδι ‘Backbreaker’. Το άλμπουμ κυκλοφορεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η επιτυχία του ΕΡ ‘Self Help’ ήταν η καλύτερη φετινή ανταμοιβή για τους Woes. Το συγκρότημα αποφάσισε να μας παρουσιάσει το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Over It’.

Εξαιρετικό και ιδιαίτερα δυνατό και απολαυστικό είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι ‘Burning Bridges’ των Septic Tank. Ακούστε το.

Πέρσι κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο ΕΡ τους και φέτος, στα τέλη Αυγούστου, θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους. Ο λόγος για τους Slow Crush που μάλλον θα εξελιχθούν σε μια δύναμη της dream-pop σκηνής. Το άλμπουμ ονομάζεται ‘Aurora’ και το ακόλουθο τραγούδι είναι το ομώνυμο.

Το τελευταίο βίντεοκλιπ των Wild Nothing επενδύει το τραγούδι ‘Letting Go’, που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ ‘Indigo’. Το άλμπουμ είναι το τέταρτο του group και θα κυκλοφορήσει τη μέρα που λήγει το φετινό καλοκαίρι.

0 Shares
Advertisement
Comments

Τελευταία άρθρα

Rock News2 έτη ago

Patti Smith: Η ποιήτρια που ανέτρεψε την ροκ σκηνή

Patti Smith: Η ποιήτρια που ανέτρεψε την ροκ σκηνή Η Πάτι Σμίθ γεννημένη στις 30 Δεκεμβρίου 1946 στο Σικάγο από...

Rock News3 έτη ago

Rolling Stones: Μπάρες σοκολάτας με την σφραγίδα του

Με ένα νόστιμο θέμα επιστρέφει αυτή την φορά η θρυλική μπάντα. Οι Rolling stones θα κυκλοφορήσουν μπάρες σοκολάτας με το...

Rock News4 έτη ago

Eddie Van Halen: Απεβίωσε ο εκρηκτικός κιθαρίστας

Ο εκρηκτικός και θρυλικός κιθαρίστας Eddie Van Halen έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών έπειτα από μακρά και...

Rock News4 έτη ago

Αυτοβιογραφία Rob Halford “Confess” Όταν ο Rob Halford προσπάθησε να αποπλανήσει τον Paul Di’Anno!

Όταν ο Rob Halford προσπάθησε να αποπλανήσει τον Paul Di’Anno! Στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει  η αυτοβιογραφία του Rob Halford,...

Rock News4 έτη ago

The Visitors : The outstanding band from Dundalk!!

  The Visitors The outstanding band from Dundalk The Visitors is a 5 piece band, their music and vibes are...

Babryzze. Ένα όνομα, δεκάδες ιστορίες. Babryzze. Ένα όνομα, δεκάδες ιστορίες.
Rock News4 έτη ago

Babryzze, ένα όνομα, δεκάδες ιστορίες. 

Ένα όνομα, δεκάδες ιστορίες. Για δεύτερη χρονιά στο Rock Velvet Radio, έχοντας δοκιμάσει την κλασική “Βαρέων Βαρών” συνταγή, ο παραγωγός,...

Rock News4 έτη ago

Ο David Gilmour των Pink Floyd ροκάρει στην Ελλάδα με το νέο του τραγούδι, “Yes, I have ghosts!”

  Ο David Gilmour των Pink Floyd ροκάρει στην Ελλάδα με το νέο του τραγούδι, “Yes, I have ghosts!” Ο...

Rock News4 έτη ago

The Road Atlas , the rock band which is getting us out of our comfort zone

The Road Atlas , the rock band which is getting us out of our comfort zone The Road Atlas, is...

Rock News4 έτη ago

The Road Atlas, η ροκ μπάντα που μας βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας μας!!

The Road Atlas, η ροκ μπάντα που μας βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας μας!! Οι The Road Atlas, είναι μία...

Rock News4 έτη ago

Η μεγάλη επιστροφή των Naglfar

Τη σιωπή τους έσπασαν επιτέλους οι Σουηδοί τιτάνες, Naglfar, κυκλοφορώντας τον νέο τους δίσκο με τίτλο Cerecloth. Ο δίσκος κυκλοφόρησε...

Δημοφιλή